SuperMama Journey









Welcome to my little fairytale world..Wife & Mama’s journey hood..My Blog a.k.a my diary..story bout my value of life.. Story of mylife bout My lovely Mr Hubby.. My Littleman Nur Danish Aniq..My Family & xde kne mengena dgn hidup sesiapa wic not belong in my life..Dont like me? COOL, I don’t wake up & blogging everyday to IMPRESS you.. If you do not like my blog, please do not read it & why would you follow my story..This blog is supposed to be my safe place to vent and process feelings I can & can't in real life. If you cannot handle what I write about then don't read it..Stalker plz behave wen u enter my privacy & plz RESPECT. I have my own life& style not trying to plz u or make u smile...My blog is for people who might able to get some help from it & ikhlas to share the story..Clearly I have enough people in my real life who don't give a crap about me..Jgn jdikn blog sye utk menambah dosa anda by dat btter just leave & go to a certain someone else's blog I'm sure you favor..Dont hate me juz bcz ur jelousz bout my wonderful life & respect their jealousy cz people tink dat im better den dem...if rse xnk mengalah nk copycat my pleasure tuk jdikn sye ur feveret challenge n be my biggest fans.Hidup kne bermoral & kne bermaruah & jgn jdikn blog utk mencemarkn image dri sendri..Let beauty fill ur life & happiness ur heart..FACT : HATERS don’t really hate me. In fact, they hate themselves bcoz I am a reflection of wat they wish to be...Inside every CONFIDENT girl is a FRAGILE Princess..Be NICE!!





Wednesday, July 9, 2014

Salam Ramadhan 1435H

Assalamualaikum... Salam Ramadhan dari saya & keluarga buat rakan² blogging.. Moga hadirnya Ramadhan kali ini lebih baik dari sebelumnya.. Amal kita pada Allah, niat kita, cara kita moga lebih baik dari sebelumnya. Kita masih belajar & terus belajar kan. Hari ini rasanya dh hari yg ke-11 kita berpuasa belum lambat rasanya saya kan. Alhamdulillah Allah bg peluang saya berpuasa lgi pada tahun ini & pada ketika ini masih bertahan lagi. Harap boleh berpuasa penuh lagi mcm tahun lepas.In shaa Allah dgn izinNYA..
 
Lama menyepi...
Mood membloging tu ada tapi malasnya sukar dikawal.. Bila malas idea pun xjalan. Risau plak nanti cte pape ntah nk di ceritakan kat cni.
 
Cepat rasanya masa berlalu. Bulan puasa ni jugak semester baru bermula. Dah lama jugak saya menuntut kt UITM habisnya xtau bila. Pelan² kayuh in shaa Allah sampai juga pengakhirannya. Mencabar ckit kelas bulan puasa ni tapi ckit jela pun. Doakan saya berjaya yo..
 
Minggu depan,
Saya, Suami & anak akn balik ke sarawak untuk menyambut Ramadhan kat sna plak. Taip² tahun saya akn blk jugak utk bersama keluarga disana. Tapi kne gigih la usha tiket kalo bernasib baik jumpa lah yg murah. Saya plak kali ni dpt tersgt murah. Masa booking tu bulan Dec 2013 so dptlah RM160 untuk 3 org return flight ok. Murah x murah tu.. haaa spe xnk.. Tahun ni rsenye kerap plak blk nye.Cuti pun xleh nk simpan byk mana dah.. hahadoiii... mcm tahun lps sye blk puasa w/end je. Sebab nk blk jugak kn. janji merasa kata org. Tapi kali ni lama ckit. Minggu depan monday je saya & suami bekerja selebih hari nya kami CUTIIII... ok jgn riak. Apa pun saya syukur Allah bg kesempatan ini. Moga tiada apa masalah lah nnti.

Baiklah...
Setakat ini dulu saya becerita. Kalau ada masa sesuai kita bebel² lagi.. Moga hari² anda ceria & dalam rahmat Allah selalu.

Insan yang Allah hadirkan dalam hidup saya untuk menjadi kekuatan saya
dalam apa jua perkara. Doa saya moga panjang jodoh & usia kita. Moga mampu saya
bersama mereka hingga aher hayat saya. Mampu untuk saya menabur bakti & jasa pada mereka.
Mampu jadi isteri terbaik, mampu berbakti kpd mom pap ayah juga mama
& mampu jadi mama hebat dlm membesar & mendidik.
Doakan kami sentiasa bahagia.
in shaa Allah
dengan
izinNYA









♥What can I say..I'm Unique..I am Myself.. Juz Being Me..Peace Love Happinez♥

2 CeLoteH ChiT cHaT:

Nurzakiah Hanum said...

insyaallah

Abang Bear said...

Uihhhhhh lamanya tak update entry nih...