SuperMama Journey









Welcome to my little fairytale world..Wife & Mama’s journey hood..My Blog a.k.a my diary..story bout my value of life.. Story of mylife bout My lovely Mr Hubby.. My Littleman Nur Danish Aniq..My Family & xde kne mengena dgn hidup sesiapa wic not belong in my life..Dont like me? COOL, I don’t wake up & blogging everyday to IMPRESS you.. If you do not like my blog, please do not read it & why would you follow my story..This blog is supposed to be my safe place to vent and process feelings I can & can't in real life. If you cannot handle what I write about then don't read it..Stalker plz behave wen u enter my privacy & plz RESPECT. I have my own life& style not trying to plz u or make u smile...My blog is for people who might able to get some help from it & ikhlas to share the story..Clearly I have enough people in my real life who don't give a crap about me..Jgn jdikn blog sye utk menambah dosa anda by dat btter just leave & go to a certain someone else's blog I'm sure you favor..Dont hate me juz bcz ur jelousz bout my wonderful life & respect their jealousy cz people tink dat im better den dem...if rse xnk mengalah nk copycat my pleasure tuk jdikn sye ur feveret challenge n be my biggest fans.Hidup kne bermoral & kne bermaruah & jgn jdikn blog utk mencemarkn image dri sendri..Let beauty fill ur life & happiness ur heart..FACT : HATERS don’t really hate me. In fact, they hate themselves bcoz I am a reflection of wat they wish to be...Inside every CONFIDENT girl is a FRAGILE Princess..Be NICE!!





Monday, February 14, 2011

Pening menguasai diri...

Lately ni saya di serang sakit kepala yg sakit sesgt..If not mistaken 10.02.2011 pening ni datang tanpa di undang..Mula2 stil leh bertahan lagi tp bila dh omoz tgahri saya give up "Hubby, sayang xsihat..sayang pening sesgt ni" wat mase ni leh msg je ngn En S.u.a.m.i cz d.i.e ade meeting & xleh nk berada d cc saya (lau xmeeting pun hengat leh bekepit kew?? oppzzz ofiz).."Sayang stil pening2 lgi..Sayang balik rehat je nak..blh baring2 leh tido"..ermmm lau balik, kje saya baring jela makin tambah pening tp keadaan saya skrg mmg patut pun GO HOME...duk ofiz pun saya xmampu nk wat kje dah..Pening ni menguasai diri...


After Kelas ngaji je saya roger En S.u.a.m.i tuk anta saya blk..Kelas ngaji pun pun saya sempat baca 1 page je..Sampai umah ni leh la saya baring2 & Ila pun ade kt umah leh tlg picit2kn kple..Xde selera makan n menangis jew..Tankz jugak kt Ila..dia jugak yg sibuk sediakn makanan, dia jugak yg mnjaga saya mse ketiadaan En S.u.a.m.i d cc..

Hari ini En S.u.a.m.i blk lmbt ckit dr biasa cz d.i.e ade Futsal..Around 7.30pm En S.u.a.m.i blk trs mandi, solat & menemani saya yg stil xsihat (mse ni la makin mengade2 sakitnye)..Riak wajah En S.u.a.m.i risau jew..Risau dgn keadaan saya yg owez nanes2 menahan sakit..Malam tu En S.u.a.m.i call Mum tnye ape patut dia wat tuk hilangkn pening selain dari mkn ubat..Mum dh bg tips dh bg petua En S.u.a.m.i pun follow saja...gud gud...tapi..After Magrib je saya dh ZzzzZZzzz...Dinner pun xlarat nk join..

Now dh bpe hari asyik pening jew..(mmg cnni ke keadaannye??) Since Thursday dat day til now rse pening tu ade lgi cuma xseteruk dat day la..Dh jmpa dokto tp bkn leh bg ubat pon..Just dokto leh wat cek darah, cek simple2 je then SABAR...yang boleh saya wat skrg just SABAR SABAR & SABAR...Ubat2 pun x di galakkan sekarang..Harap sakit ni berkurangan & terus hilang...saya perlu KUAT SIHAT!!

♥What can I say..I'm Unique..I am Myself.. Juz Being Me..Peace Love Happinez♥

2 CeLoteH ChiT cHaT:

UrBelovedHubby said...

sayang...sabar ye, dan terus bersabar. selalu ingat pesan mom n doktor..insyaAllah everything will be fine. hubby akn jage sayang semampu adenye...be strong!! mmmuahh! i love u!

..::SangRatoo::.. said...

sabar k...pembawakan tu :)tp kalau boleh jangan nangis²..nanti yg dlm pun ikut sedey..