SuperMama Journey









Welcome to my little fairytale world..Wife & Mama’s journey hood..My Blog a.k.a my diary..story bout my value of life.. Story of mylife bout My lovely Mr Hubby.. My Littleman Nur Danish Aniq..My Family & xde kne mengena dgn hidup sesiapa wic not belong in my life..Dont like me? COOL, I don’t wake up & blogging everyday to IMPRESS you.. If you do not like my blog, please do not read it & why would you follow my story..This blog is supposed to be my safe place to vent and process feelings I can & can't in real life. If you cannot handle what I write about then don't read it..Stalker plz behave wen u enter my privacy & plz RESPECT. I have my own life& style not trying to plz u or make u smile...My blog is for people who might able to get some help from it & ikhlas to share the story..Clearly I have enough people in my real life who don't give a crap about me..Jgn jdikn blog sye utk menambah dosa anda by dat btter just leave & go to a certain someone else's blog I'm sure you favor..Dont hate me juz bcz ur jelousz bout my wonderful life & respect their jealousy cz people tink dat im better den dem...if rse xnk mengalah nk copycat my pleasure tuk jdikn sye ur feveret challenge n be my biggest fans.Hidup kne bermoral & kne bermaruah & jgn jdikn blog utk mencemarkn image dri sendri..Let beauty fill ur life & happiness ur heart..FACT : HATERS don’t really hate me. In fact, they hate themselves bcoz I am a reflection of wat they wish to be...Inside every CONFIDENT girl is a FRAGILE Princess..Be NICE!!





Monday, February 20, 2012

Doa untuk dia...

As salam bloggerheartz.. Today agak bz with kje hakiki tp sempat gak nk jot down sumting kt diary kecayangan saya ni... W/end dh xjenguk kn... Pagi² spt biase godek email kot² ade yg urgent.. Masa tu jugakla agk spechlez bce email mt fren son admitted.. Baby sebaya anak saya Lil Danish tp Baby Ayish dh 11 bulan skrg beberapa hri je lgi nk 1 tahun dah.. Ya Allah tkutnye saya bila dgr baby masuk hospital ni.. Xkisahlah skt biase² ke sakait berat apatah lgi kn.. Kalau dh admit tu mybe agak berat la tu..

Mohan jasa baik sahabat semua untuk mendoakan kesihatan anak kepada sahabat saya.. Doa & Harapan Baby Ayish cepat²la sihat & aktif seperti biase.. Taknaklah badan yg comel & montel tu susut.. Alhamdulillah td gi melawat die kt HKL nmpknye dh ok.. Ikut cerita mommy nye mse mula g hospital tu doktor ckp keadaan Baby Ayish agk kritikal.. Sbg seorg ibu seram sejuk mdgrnye.. Tak kisah apa pun mslh sblm ni tp kalau sesiapa ditimpa musibah marilah kita mendoakan kesihatan mereka agar trs dilindungi Allah Swt..

Bagi saya ini peluang Allah bg pada saya untuk menjernihkan keadaan.. Saya juga ibu seperti dia sakit susah anak, kita yg turut merasa.. Tiada ubat yg terbaik selain dr sentuhan seorg ibu.. Ya Allah permudahkan segala urusan & lindungi keluarga kami & umat yg dirahmatiMu...

♥What can I say..I'm Unique..I am Myself.. Juz Being Me..Peace Love Happinez♥

2 CeLoteH ChiT cHaT:

ct shah said...

saya doakan semoga baby ayish cepat sembuh. last year sejak hantar anak saya kat taska oren pun,dah 6 kali eryn kena admitted dan berpuluh2 ubat antibiotik yg strong dicucuk dlm badan dia.cane dia nak bina antibodi sendiri?sekrg ni saya dpt email yg kecoh baby2 dan budak2 kat taska tu kena rotavirus.it's a very serious disease.kalau lambat rawat,boleh mengancam nyawa.saya tau sebb dulu pun eryn penah kena jangkit,tapi masa kat umah pengasuh yg lama.she's very weak,high fever dan tak leh minum susu langsung.really scary kalau ingat.saya rasa kalau saya still antar anak saya kat taska ni,maybe eryn pun akan ditimpa nasib yg serupa.:-(

cinta03 said...

erm..baby klu sakit kita tak tau..dia asyik nangis jer..tak tau sakit tang mana..klu orang tua tau la kita kan..tue yang risau...moga2 baby ayish cepat sembuh dan kembali ceria...insyallah...