SuperMama Journey









Welcome to my little fairytale world..Wife & Mama’s journey hood..My Blog a.k.a my diary..story bout my value of life.. Story of mylife bout My lovely Mr Hubby.. My Littleman Nur Danish Aniq..My Family & xde kne mengena dgn hidup sesiapa wic not belong in my life..Dont like me? COOL, I don’t wake up & blogging everyday to IMPRESS you.. If you do not like my blog, please do not read it & why would you follow my story..This blog is supposed to be my safe place to vent and process feelings I can & can't in real life. If you cannot handle what I write about then don't read it..Stalker plz behave wen u enter my privacy & plz RESPECT. I have my own life& style not trying to plz u or make u smile...My blog is for people who might able to get some help from it & ikhlas to share the story..Clearly I have enough people in my real life who don't give a crap about me..Jgn jdikn blog sye utk menambah dosa anda by dat btter just leave & go to a certain someone else's blog I'm sure you favor..Dont hate me juz bcz ur jelousz bout my wonderful life & respect their jealousy cz people tink dat im better den dem...if rse xnk mengalah nk copycat my pleasure tuk jdikn sye ur feveret challenge n be my biggest fans.Hidup kne bermoral & kne bermaruah & jgn jdikn blog utk mencemarkn image dri sendri..Let beauty fill ur life & happiness ur heart..FACT : HATERS don’t really hate me. In fact, they hate themselves bcoz I am a reflection of wat they wish to be...Inside every CONFIDENT girl is a FRAGILE Princess..Be NICE!!





Tuesday, July 23, 2013

Rezeki..

#throwback

Assalamualaikum.. Hari ini 14 Ramadhan..Syukur masih diberi peluang untuk terus berpuasa.. Tahun ini spt tahun² sebelum, kami will fly balik Kuching untuk menyambut Ramadhan bersama keluarga saya & tuk family belah Mr Papa plak every weekend kami ke sana.. Seremban je..So kalau xde pape mslh mmg kami akan ke Sban. Untuk ke kampung saya plak kami kne wat kira².. Bajet utk tiket lagi, mkn² kt sna plak nnti.. So kalau kewangan x mengizinkan mmg kami xmampu nk balik sna..

Alhamdulillah..rezeki berpihak pada kami.. Awal April saya saja godek² tgk tiket slalunye semua website saya tgk xkisah lah Air Asia ker, MAS ke & now dh ade Malindo semua saya cek.. Saya naik apa sje janji murah.. Keselesaan tolak ketepi.. Bila wat kiraan return ticket ke kcg only RM150 untuk 2 org mmg xpk pjg dh trs booking.. Anak merantau mcm saya ni mmg kne gigih menggodek ni.. Balik kpg saya xde pilihan nk lain..yang ade just 'BELON' kalau kapal laut setakat ni xpernah terfikir lah plak (ade kew?)

3 hari 2 malam je pon tp bg saya ckup bermakna cukup puas hati.. Alhamdulillah di beri peluang utk bersama mereka disana... So masa yg ada guna lah sebaiknya..

Lets picture do the talking!!

Flight seawal 6 pagi.. gigih ngko!!

pagi bukan malam

sleepy lagi la mama..



Little boss in action!



Buli nekpap..
tiup lagi bubble tu danish kejar
cepatt!!







Arura Qaseh
jantung hati saya ni..
buli dia







notanote: 2 minggu dari hari kami balik my family lak dtg KL..



♥What can I say..I'm Unique..I am Myself.. Juz Being Me..Peace Love Happinez♥

2 CeLoteH ChiT cHaT:

tenku butang said...

hai.. salam kenal,
follower no.131
done follow sini,
jom follow teman yea..=)

http://tengkubutang@blogspot.com/ -->(official)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/ -->2nd blog

ct shah said...

seronok balik kampung ek.awak mcm x mekap jer.natural beauty.:-)