SuperMama Journey









Welcome to my little fairytale world..Wife & Mama’s journey hood..My Blog a.k.a my diary..story bout my value of life.. Story of mylife bout My lovely Mr Hubby.. My Littleman Nur Danish Aniq..My Family & xde kne mengena dgn hidup sesiapa wic not belong in my life..Dont like me? COOL, I don’t wake up & blogging everyday to IMPRESS you.. If you do not like my blog, please do not read it & why would you follow my story..This blog is supposed to be my safe place to vent and process feelings I can & can't in real life. If you cannot handle what I write about then don't read it..Stalker plz behave wen u enter my privacy & plz RESPECT. I have my own life& style not trying to plz u or make u smile...My blog is for people who might able to get some help from it & ikhlas to share the story..Clearly I have enough people in my real life who don't give a crap about me..Jgn jdikn blog sye utk menambah dosa anda by dat btter just leave & go to a certain someone else's blog I'm sure you favor..Dont hate me juz bcz ur jelousz bout my wonderful life & respect their jealousy cz people tink dat im better den dem...if rse xnk mengalah nk copycat my pleasure tuk jdikn sye ur feveret challenge n be my biggest fans.Hidup kne bermoral & kne bermaruah & jgn jdikn blog utk mencemarkn image dri sendri..Let beauty fill ur life & happiness ur heart..FACT : HATERS don’t really hate me. In fact, they hate themselves bcoz I am a reflection of wat they wish to be...Inside every CONFIDENT girl is a FRAGILE Princess..Be NICE!!





Friday, July 23, 2010

MAAFKAN AKU!!

Emmmm...tarik napas panjang2 hembus slow2...yeah aku berYOGA di tempat duduk...smbil minum Teh Ais yg dh habis semua ais aku mkn..kih kih.."wink wink" aku EPPY la even kple dh serabut ngn kje yg byk..tp Alhamdulillah tanggungjwp itu dh pun BERJAYA aku siapkn sebelum lunch td..lps ni leh main game smbil nyanyi lagu dondang dengdang..Hari Jumaat hari tuk relaxkn otak..for me Jumaat dh kira separuh W/END...SYIOK x??jgn mawah..aku bkn xwat kje..otak kne relax gak kn..Lunch hri ni sudah janji wit Nadi'ku nk g beli HADIAH tuk Budak Buchuk yg byk2 Chomelnye Darl Sue..kami Sharing & Luving tuk belikn Hadiah BIRTHDAY SUE...(dh dewasa gak die..)..before aku trskn cte bout hadiah meh aku cte ape yg HAPPEN BEFORE LUNCH...

Pn Sanny: Kita nk kemana thari nnti? ade nk jln g mne2 kew?
[mcm biase setiap jumaat lau aku xtnye diaorg akn tnye nk g mne on Friday]
Mrs Zz: ermm sye ingt nk ke jln duta je cri tudung..tuk ngaji n bg kat Mum..jom la ikut akak leh soping tudung...
Pn Sanny: owh elok gak tu..akak pun nk cri tudung la.cuba pia ingt tudung kaler ape yg akak xde lgi..rse2nye akak nk beli merah..akak penah tgk pia bli merah cam cntik je..ok la merah la..
[aku ni suke gak tentukn fesyen Pn Sanny ni tp xdela aku nk bg dia kai sexy2..gle hape??lgipun dia suke je tnye pdapat aku]
Mrs Zz: ok akak blh sje..nnti kta g..bwk skali bju korporat akak tu leh kta cri tudung yg sesuai..
Pn Sanny: Akak g meting lu tau..nk kuar dh bgtau..pape pia call HP akak..nnti akak tggu..meting xlme...
Mrs Zz: orait NO HAL...

Aku nek Meow hri ni..Mr Hubby lak nek kete Ms Nadi'ku g smayang...otw tu jln Jam..cam biasela Jln Sultan Ismail...tserempak ngn kete kwn2 yg lain..Fara & the geng..aku xtau spe je lam kete die yg aku nmpk Fara & Pn Norm..aku pewasan pun sbb diaorg lmbai2 mse benti kt blkg kete aku..TIBA TIBA.....YA ALLAH YA TUHAN KU....AKU LUPA PN SANNY KAT OPIZZZZZZ!!!! MAMPOSSSS!!! aku perasan pun mmg dh jauh dr opiz..hahahaha...aku dh nk smpai pon OK!! lau aku xtgk diaorg mmg aku trs LUPA...NEVER EVER HAPPEN LIKE DIZ BEFORE!! MAAFKAN AKU!!!! pgi td aku & Pn Norm asyik kaco die je tau..."LAU AKAK LAMBAT SYE TGGALKN AKAK TAU" "SAYA NK KUAR SENYAP2 TGGALKN AKAK" tp semua tu aku GURAUUUUUUU JEEE!! n she knowz bout dat...tu la dia..spe suh GURAU camtu...skali betul2 aku tinggalkn dia..TAK TERNIAT pun tau x...kah kah...aku call je dia dh dgr sore dia MENGAMOK..siap GELAK2 lgi...nasib baik Pn Ros ade teman dia jln2 kt Jln Duta tu...hahahaha.....

Pn Sanny, Maafkn sye ye...sye xsengaja nk tinggalkn akak...SUMPAH DEMI ALLAH...kah kah..klaka laa..tp aku hope sgt2 semua ni xwat dia mawah...smpai je opiz mmg kne bebel la..tp Pn Sanny ckit pun xmawah..ALHAMDULILLAH...tp kn akak sye nk GELAKKKKKKKKK!!! kah kah kah....SUMPAH KLAKA ok..[alaaa akak xleh mawah sye lme2..spe nk gadoh2 ngn akak lps ni spe nk wat akak tension hri2 lau bkn sye]..muahhhhhhh kt PP akak yg tgh HOT!!


♥What can I say..I'm Unique..I am Myself.. Juz Being Me..Peace Love Happinez♥

3 CeLoteH ChiT cHaT:

Mr Hubby said...

Ini bukan lagi cubaan, ini benaarr!! hihi...
it happened once! it will be remembered for a looong time..

Nadnadnadnadnadiiiiii said...

hik2..mmg sumpah kelakar mase awak teringat tu..... kalau lah sy ade video..mest saya tunjuk dekat kak sani & cc, mest dia pun bantai gelakkan awak tau dak~~

Mrs Zz said...

Hubby,
ADUHHHH!!! cnne leh lpe ni Hubby...seram sejuk cayang bayangkn muke Pn Sanny..hahaha...cayang jahat kn Hubby..cayang xsengaja...

Nadi'ku,
awk gelakkn sye ye..awk tgkkn cnne sye tkut..kih kih..mse tu gak nk gelak2..aduhhhh wak betul2 lpe kn..slumber je sye tggalkn di..kih kih..jgn marah ye akak...