SuperMama Journey









Welcome to my little fairytale world..Wife & Mama’s journey hood..My Blog a.k.a my diary..story bout my value of life.. Story of mylife bout My lovely Mr Hubby.. My Littleman Nur Danish Aniq..My Family & xde kne mengena dgn hidup sesiapa wic not belong in my life..Dont like me? COOL, I don’t wake up & blogging everyday to IMPRESS you.. If you do not like my blog, please do not read it & why would you follow my story..This blog is supposed to be my safe place to vent and process feelings I can & can't in real life. If you cannot handle what I write about then don't read it..Stalker plz behave wen u enter my privacy & plz RESPECT. I have my own life& style not trying to plz u or make u smile...My blog is for people who might able to get some help from it & ikhlas to share the story..Clearly I have enough people in my real life who don't give a crap about me..Jgn jdikn blog sye utk menambah dosa anda by dat btter just leave & go to a certain someone else's blog I'm sure you favor..Dont hate me juz bcz ur jelousz bout my wonderful life & respect their jealousy cz people tink dat im better den dem...if rse xnk mengalah nk copycat my pleasure tuk jdikn sye ur feveret challenge n be my biggest fans.Hidup kne bermoral & kne bermaruah & jgn jdikn blog utk mencemarkn image dri sendri..Let beauty fill ur life & happiness ur heart..FACT : HATERS don’t really hate me. In fact, they hate themselves bcoz I am a reflection of wat they wish to be...Inside every CONFIDENT girl is a FRAGILE Princess..Be NICE!!





Friday, July 16, 2010

untuk NADI'ku...

"ni lerr bunganyee..nadi sendiwi yg emailkn"

Pagi2 smlm aku dh cri num florist yg penah anta bunga kt aku dlu (tym bday)..kt tmpt aku dh mcm hutan simpan penuh ngn bunga..specially hadiah dr Mr Hubby & jugak kawan2 kecayangan aku..aku pun dpt idea nk adiahkn BUNGA tuk cowang kawan yg bru lps konvo..mse konvo die aritu aku xleh nk bg cz mse tu aku tersgtla bz wit preparation tawen..aku pk bunga tuk aku je mse 2..den 2 hri sblm, dia ade mention psl bunga [alamak aku lpe psl bunga konvo die]...den ade 1 hari iaitu di ari smlm aku pgi2 lgi dh cal kedai bunga mintak 'amoi' bunga tlg wat "BOUQUET FLOWER" yg CHANTEKKK tuk CAYANG aku..Flower Boutique ni mmg agk femez gak..[harga pun berpatutan, cantik, & puas hati]...mula2 plan nk order 6kuntum je tp cam xmeriah jew so aku suh amoi tu watkn 12 kuntum roses..mix colour "RED & PINK"...[12 kuntum hrga sgt ok yg xmgkn kowank dpt kt kedai bunga yg lain..PERCAYALAH] aku suh MIX COLOUR cz My Nadi'ku ni chuke kalerful..dia chuke wana wani...cme cam aku..cweett....aku ingtkn amoi tu by 12pm Bouquet Flower tu dh kne ade terpacak kt tgkt 8 Menara...jgn lmbt cz jap lgi dia ade kawad..amoi 2 plak sememangnye 'mesra alam' [sme cam bunge2] xssh nk bincang ngn die.."U KNE WAT CANTIK2 TAU..INI UTK BESFREN SYE" c amoi 2 mengIYE kn sje...sblm kul 12pm, My Nadi'ku dh call..cam nanes je..upe2nye dia xcited n tersgtla eppy dpt flower tu..[msti buwok muke tym tu].."cayang awk tau..hope awk suke ye....muahhhhhhhhhhhhhhhhhhh....."

ntah bape kali My Nadi'ku nak say thankz..email pun ade..lam blog die pun ade..msg pun ade..iye iye..SAMA SAMA....

♥What can I say..I'm Unique..I am Myself.. Juz Being Me..Peace Love Happinez♥

1 CeLoteH ChiT cHaT:

Nadnadnadnadnadiiiiii said...

ala awak ni... malu sy... tp mmg, saye pon rase dah burok rupe senyum sowang2... awak, shian bunga sy sowg2 weekend ni..turutkn hati nak bawak balik.. (tapi nant kat meja takda bunga...) if bwk balik, isnin dtg opis bwk bunga tu balik.. mest owg suma ckp sy gila.. (mest laa bunga tu dah layu @ start keringgg kan) so sy tinggal kan dia.. takpe2, isnin jumpa..