SuperMama Journey

Welcome to my little fairytale world..Wife & Mama’s journey hood..My Blog a.k.a my diary..story bout my value of life.. Story of mylife bout My lovely Mr Hubby.. My Littleman Nur Danish Aniq..My Family & xde kne mengena dgn hidup sesiapa wic not belong in my life..Dont like me? COOL, I don’t wake up & blogging everyday to IMPRESS you.. If you do not like my blog, please do not read it & why would you follow my story..This blog is supposed to be my safe place to vent and process feelings I can & can't in real life. If you cannot handle what I write about then don't read it..Stalker plz behave wen u enter my privacy & plz RESPECT. I have my own life& style not trying to plz u or make u smile...My blog is for people who might able to get some help from it & ikhlas to share the story..Clearly I have enough people in my real life who don't give a crap about me..Jgn jdikn blog sye utk menambah dosa anda by dat btter just leave & go to a certain someone else's blog I'm sure you favor..Dont hate me juz bcz ur jelousz bout my wonderful life & respect their jealousy cz people tink dat im better den dem...if rse xnk mengalah nk copycat my pleasure tuk jdikn sye ur feveret challenge n be my biggest fans.Hidup kne bermoral & kne bermaruah & jgn jdikn blog utk mencemarkn image dri sendri..Let beauty fill ur life & happiness ur heart..FACT : HATERS don’t really hate me. In fact, they hate themselves bcoz I am a reflection of wat they wish to be...Inside every CONFIDENT girl is a FRAGILE Princess..Be NICE!!

Friday, September 24, 2010

setibanya d.i.a di sisi saya....

Yay Yay!! Esok Mr Hubby balik..Saya Rindu kamooo...Sumpah RINDU..'esok sayang jemput Hubby kt ofiz ye..Pn Norm kaco Hubby x??' hihi.. Saya hapdet ape je aktiviti saya hari ini since open my eyez pgi td til now ade je nk report kt Mr Hubby..Esok saya NEED HELP dr Mr Hubby tuk tgk2 kn assigment yg saya dh wat..1st time wat assigment without Mr Hubby tp saya perlukan tunjuk ajar dia jugak..

Then, saya janji nak masak special tuk Mr Hubby..dh lme saya xmasak2 tuk Mr Hubby & saya nk wat sumting SPECIAL tuk Mr Hubby..alaaa simple recipe je tp rse cam dh lme benar saya xwat.. dlu slalu tggu gaji bru nk wat..dulu2 saya mmg femez ngn recipe tu tp mse mula2 wat mmg byk kali gak xcantik hasilnye even My Bro pun penah suh stop wat tp saya ni bkn jenis cpt mengalah saya try jugak..hihi..SIMPLE je sebenarnye tp saya je yg suka wat bnda tu complicated...Pernah try wat tuk Mr Hubby but sumting had happen to my recipe trs xbesh gak hasilnye...esok ble dh setel saya hapdet kt diary saya ni ye..

Balik kije trs g menyoping...roger tatak via phone..'ptg ni kita g tesco ye adet nk beli brg ckit'..Resipi tambahan, 'sentuhan kasih sayang ikhlas dari hati' -confirm sedap-...hihi

♥What can I say..I'm Unique..I am Myself.. Juz Being Me..Peace Love Happinez♥

1 CeLoteH ChiT cHaT:

UrBelovedHubby said...

ok sayang...nanti kite jumpe ye!! i mish uuuuu!!!