SuperMama Journey









Welcome to my little fairytale world..Wife & Mama’s journey hood..My Blog a.k.a my diary..story bout my value of life.. Story of mylife bout My lovely Mr Hubby.. My Littleman Nur Danish Aniq..My Family & xde kne mengena dgn hidup sesiapa wic not belong in my life..Dont like me? COOL, I don’t wake up & blogging everyday to IMPRESS you.. If you do not like my blog, please do not read it & why would you follow my story..This blog is supposed to be my safe place to vent and process feelings I can & can't in real life. If you cannot handle what I write about then don't read it..Stalker plz behave wen u enter my privacy & plz RESPECT. I have my own life& style not trying to plz u or make u smile...My blog is for people who might able to get some help from it & ikhlas to share the story..Clearly I have enough people in my real life who don't give a crap about me..Jgn jdikn blog sye utk menambah dosa anda by dat btter just leave & go to a certain someone else's blog I'm sure you favor..Dont hate me juz bcz ur jelousz bout my wonderful life & respect their jealousy cz people tink dat im better den dem...if rse xnk mengalah nk copycat my pleasure tuk jdikn sye ur feveret challenge n be my biggest fans.Hidup kne bermoral & kne bermaruah & jgn jdikn blog utk mencemarkn image dri sendri..Let beauty fill ur life & happiness ur heart..FACT : HATERS don’t really hate me. In fact, they hate themselves bcoz I am a reflection of wat they wish to be...Inside every CONFIDENT girl is a FRAGILE Princess..Be NICE!!





Tuesday, January 25, 2011

ADI - Lagu Tema Drama Gemilang @ TV3

Gemilang TV3, drama terbaru TV3 yang akan ditayangkan bermula 24hb Isnin ini jam 9.00 malam. Ada pendapat kata drama Gemilang ini sama hebatnya drama Nur Kasih sebab pengarah dan penerbit sama, Kabir Bhatia, Filmscape..So nk tau betul ke x jom kita sama2 saksikan..

Sinopsis :

GEMILANG menyingkap perjuangan seorang pemuda untuk membela nasib golongan pelajar yang terpinggir dengan menubuhkan sekolah swasta yang pertama (Insititut Gemilang) di kawasan pedalaman pada tahun 1977 bagi menjamin masa depan mereka.

GEMILANG memaparkan pelakon-pelakon muda yang semakin popular seperti Shah Jaszle, Tiz Zaqyah, Kamal Adli dan Tasha Shilla serta dibantu oleh Dato’ Jalaludin Hassan, Talha Harith, Muniff Isa, Kpenq Zulkifli, Puteri Chi Chi, Amin, Gregory Sze Lai Huat, Qishz, Nash dan Diandra Arjunaidi.

Perjuangan pendidikan..ini baru bole buat fenomena baru ni!!

***Actually Lagu Tema Drama Gemilang ni by ADI HAMIZ Mentor 4..Komposernye memberi sepenuh kepercayaan kt Adi Hamiz tuk menyanyikn Lagu Tema Drama by Kabir Bhatia..Pada mulanya mmg sgt susah tuk Adi menyampaikn lgu ni dgn sempurna cz Adi xdibenarkan mengubah ckit pun cara nyanyiannya...As u olz noe, Adi more to RNB but then he can sing dat song perfectly..Alhamdulillah..By today (Tuesday) Adi akn ade PC (Press Conference) wit media bout diz Drama wit semua Pelakon, Penerbit, Pengarah & semua yg terlibat..Gud Jon Bro..Im PROUD of u bro..

Pada mulanya we olz xbrapa berkenan dgn lagu ni..sound slow n bored tp ble dh layan episod 1st semalam dh layan jalan ctenye tbe2 cam best lak lgu ni..menyentuh hati...Liriknya xde kisah percintaan just kisah Perjuangan Pendidikan..rse2nye cte ni leh layan la..(sejak ble ntah aku layan cte2 drama ni)..Apapun k.a.m.i mmg peminat Hasil Keje Kabir Bhatia..mmg lain dr yg lain..xcaya tgkla Filem ke Drama ke mmg best!!

♥What can I say..I'm Unique..I am Myself.. Juz Being Me..Peace Love Happinez♥

6 CeLoteH ChiT cHaT:

Galuh Cendra Kirana said...

beshhhh!!! tahniah adii!!! tatak mmg tertunggu2 tayangannye sejak promo dier asyik kuar kat tv tiap2 hawi sejak awal bulan lagi kan. dalam hati ckp, yeah drama ni akan jadi febret tatak ngn mama biler dier ditayangkan nanti. sekali dah tengok semalammmm.. yeahhhh!! tak menyesal tengok n meleleh2 air hingus jalan citernye... then baru tatak tayu adet adi yg menyanyi lagu temanye pulak tu. so makin kuatlah alasan tatak utk tak tinggal satu episod punnn!! yeayyyyyyy.. jom hapallllll lagu niiiii sedappppp!

ZSqueenbee said...

beshhh!! msti besh kn cte ni..kabir bhatia wat cte xpenah mhampakan..confrm dpt sambutan..yg besh dia bg kepercayaan kt adi tuk nyanyi theme song diaorg..mybe tuk Nur Kasih the movie gak..syukur sgt2..jln cte ni nmpk menarik kn..awl2 cte dh sedih2..huhu..yay hope kta xketinggalan 1 pon episod..jom sokong Adi n drama ni..hihihi

wardah said...

ala dah stat ke? ter miss pula. congrats anyway to Adi. :)

ZSqueenbee said...

a'aa dh stat sis..hihi xpe next tym ade lgi..tankz bg pihak Adi..ngeh ngeh...

ZZnoor said...

tatak: best best best!! jom kte layan another wonderful creation by kabir bhatia! n of coz 'suatu ketika' akn terus jadi siulan kita lepas ni...

UrBelovedHubby said...

sayang: stil ingat our 1st malay movie that we watch together? ha? sepi rite? hihi...kabir bhatia...ya owes love his idea!! n again...gemilang & suatu ketika akan jd peneman setia kita every monday nite...