SuperMama Journey









Welcome to my little fairytale world..Wife & Mama’s journey hood..My Blog a.k.a my diary..story bout my value of life.. Story of mylife bout My lovely Mr Hubby.. My Littleman Nur Danish Aniq..My Family & xde kne mengena dgn hidup sesiapa wic not belong in my life..Dont like me? COOL, I don’t wake up & blogging everyday to IMPRESS you.. If you do not like my blog, please do not read it & why would you follow my story..This blog is supposed to be my safe place to vent and process feelings I can & can't in real life. If you cannot handle what I write about then don't read it..Stalker plz behave wen u enter my privacy & plz RESPECT. I have my own life& style not trying to plz u or make u smile...My blog is for people who might able to get some help from it & ikhlas to share the story..Clearly I have enough people in my real life who don't give a crap about me..Jgn jdikn blog sye utk menambah dosa anda by dat btter just leave & go to a certain someone else's blog I'm sure you favor..Dont hate me juz bcz ur jelousz bout my wonderful life & respect their jealousy cz people tink dat im better den dem...if rse xnk mengalah nk copycat my pleasure tuk jdikn sye ur feveret challenge n be my biggest fans.Hidup kne bermoral & kne bermaruah & jgn jdikn blog utk mencemarkn image dri sendri..Let beauty fill ur life & happiness ur heart..FACT : HATERS don’t really hate me. In fact, they hate themselves bcoz I am a reflection of wat they wish to be...Inside every CONFIDENT girl is a FRAGILE Princess..Be NICE!!





Friday, January 7, 2011

Manyakkk sudah....

FUYOOOOOO!!! lps lunch td trs godek2 blog..Woooooo dh 20K++ yg view blog saya ni ye..teruskan membaca teruskan memFollow ye...Xde unsur jenayah kt blog saya ni..cte pun ttg diri saya + Kehidupan saya bersama En S.u.a.m.i + Familia + Kengakawan...xdenye nk kutuk mengutuk, caci mencaci..jauh skali tuk mengAIBkan orglain..oooooo tidak tidak...tidak tuk memberatkan blog a.k.a diary dgn cte2 yg xbermoral cenggitu..SEBAB, lebih mencerminkan diri sendri (lagi buruk) dari org yg dikutuk..SEBAB, saya lebih byk ceritera menarik ttg k.a.m.i tuk dikongsi bersama..(ade batasnye jugak)

Terima kasih sahabat2 yg sudi menjadi FOLLOWER saya yg sudi membaca blog saya..Sokongan anda amatlah saya hargai (mcm anugerah x?)..Terus setia bersama saya ye..lau sudi jenguk2 lah BLOG En S.u.a.m.i saya " zznoor.blogspot.com "..jgn malu jgn segan tinggalkn jejak di sana.. k.a.m.i mmg suke berkongsi pengalaman kpd kengkawan..

Tidak lupa jugak kepada "yg muntah hijau muntah darah muntah kuning yg menyampah" ketika membaca blog saya oso BIG TANKZ kt kowank cz sbb kowank jugak "viewer" ni bertambah..xsuke tp stil nk bce kan..sambil bce sambil toreh2 pisau kt meja..kih kih kih..yg copycat tu pon TANKZ jdikan blog saya IDOLA anda.."L" tuk anda..xnk mengalah xde idea sndri ke xde modal tu ek?? xpela abaikan..yg menyorok bce tu xpe saya sukeee..stil support gak nmenye tu xkisah la ape pun cara penerimaan tuk ceritera saya ni kan..saya berdoa ALLAH shje mampu bls budi baik anda tu...

Follower makin bertambah..saya sukeeeee..sbb saya pun suke bce blog diaorg..bak kata En S.u.a.m.i sejuk je hati bce cte2 diaorg..specially yg dh ade baby of cz memanjang cte psl baby..yg baru kawen, yg nak kawen mcm2 cte laaa..BEST BANGAT!!

♥What can I say..I'm Unique..I am Myself.. Juz Being Me..Peace Love Happinez♥

2 CeLoteH ChiT cHaT:

NM02 said...

teruskan berblogging. kak ena sentiasa sokong

..::SangRatoo::.. said...

hehe..sopie..tahniah..