SuperMama Journey









Welcome to my little fairytale world..Wife & Mama’s journey hood..My Blog a.k.a my diary..story bout my value of life.. Story of mylife bout My lovely Mr Hubby.. My Littleman Nur Danish Aniq..My Family & xde kne mengena dgn hidup sesiapa wic not belong in my life..Dont like me? COOL, I don’t wake up & blogging everyday to IMPRESS you.. If you do not like my blog, please do not read it & why would you follow my story..This blog is supposed to be my safe place to vent and process feelings I can & can't in real life. If you cannot handle what I write about then don't read it..Stalker plz behave wen u enter my privacy & plz RESPECT. I have my own life& style not trying to plz u or make u smile...My blog is for people who might able to get some help from it & ikhlas to share the story..Clearly I have enough people in my real life who don't give a crap about me..Jgn jdikn blog sye utk menambah dosa anda by dat btter just leave & go to a certain someone else's blog I'm sure you favor..Dont hate me juz bcz ur jelousz bout my wonderful life & respect their jealousy cz people tink dat im better den dem...if rse xnk mengalah nk copycat my pleasure tuk jdikn sye ur feveret challenge n be my biggest fans.Hidup kne bermoral & kne bermaruah & jgn jdikn blog utk mencemarkn image dri sendri..Let beauty fill ur life & happiness ur heart..FACT : HATERS don’t really hate me. In fact, they hate themselves bcoz I am a reflection of wat they wish to be...Inside every CONFIDENT girl is a FRAGILE Princess..Be NICE!!





Monday, April 4, 2011

Birthday : My New Collection

Maaflah kalo² ade yg nek menyampah bce n3 bout Birthday saya shj..hihi..nk wat cnne mcm² cte saya nk kongsikan kt cni..Jangan mawah ye..Layankn sje..hihi...Actlly nk cte kisah saya bersama kwn² seUNIT saya ni..Kami ade wat satu plan wic is sesiapa di antara GENG kami yg Birthday kami akn wat COLLECTION sebnyak RM20 setiap sorang (xbyk pon Alhamdulillah xmembebankan pon)..Kami plak ade 5 org so setiap kutipan slalunye ade RM80 tolak siapa yg Birthday tu la..Dalam team kami ade Pn Norm, Pn Sanny, Cik Emma, En Azham & Myself..So bulan ni turn saya plak yg akan dpt hadiah collection tu..Budget hadiah of cz RM80..

Sebelum membeli hadiah tu kami akn tnye tuan badan nk hadiah ape..(xleh ngade² mintak itu ini kne ikut budget)..Strickly xleh amik CASH kne dlm bentuk hadiah jugak..kih kih..kalo sblm ni Pn Sanny nk handbag..Saya plak dh ade pilihan hadiah sendiri..APAKAH ITU?? Saya infm kt diaorg lau nk mbeli tu pastikan saya ade skali cz leh pilih² kaler cz takut saya dh ade kaler yg diaorg pilihkan tu..Kami ke Jln Duta but xde satu kedai pun yg jual yg saya 'nak' tu..Atlasz, Pn Norm bg saya czsh nk suh beli sndri..pastikan saya beli OK!!

Balik kje petang Jumaat ajk Mr H.u.b.b.y menyinggah kt Jln Tar..Kat c2 lgi byk pilihan..Budegt RM80 maksudnye saya leh beli 10pasang la ye..Alhamdulillah jmpe 1 kedai ni beli 10pasang tuk RM80 lgi best..ok la tu...Top up with my own money tuk beli penyangkut plak..YAY!! now dh setel...banyak gak saya dpt..





Amacam?? CHOMELLL x??? ini lah collection saya skrg...Tudung..Terima kasih kengkawan tuk hadiah yg istimewa ini...So far ni xyah la Ariyani..ade 2 3 ariayni cukuplah..ade rezeki lebih ape slhnye kn..yg tu kne tggu M.U.M bnlje la ye..hihi..


♥What can I say..I'm Unique..I am Myself.. Juz Being Me..Peace Love Happinez♥

6 CeLoteH ChiT cHaT:

UrBelovedHubby said...

yay!!byk n cantik2 sumenye...alhamdulillah dan insyaAllah...

ct shah said...

pia,ada jenis tudung awak tu sebijik cam tudung saya beli.sukeee sbb harganya hanya rm10.00 utk tudung yg plain.skrg saya ada 4 hanger baju dan tak muat dlm almari.hubby dh geleng2 kepala sbb terpaksa beli tmpt hanger special khas utk tudung.hehehhe

..::SangRatoo::.. said...

Alhamdulillah..kak jue pun ada koleksi² ni..tapi tak banyak lagi mcm sopie..perubahan kepada kebaikan..insyaAllah slow² k :)

UrBelovedWiffy said...

Hubby, iyee tenkiu jugak kt Hubby cz byk sponsor..hihi..yg penting dr hubby ttp ariyani..kih kih...

ZSqueenbee said...

Awk,skrg tudung murah² kn & nk kai tudung pun leh berfesyen skrg..sye slow² kumpul² tudung ni..sbb tu mse beli tudung tu trs beli penyangkut cz tahu xkn ade tmpt nk letak dh..hihi..ni bru permulaan xtau la cnne lau dh betul² pakai nnti...hihihi

ZSqueenbee said...

Kak Jue, jom kita berhijrah..hihi..insyaAllah msenye akn tiba kn akak..ni pun kengkawan jugak yg bg..2 yg byk tu..