SuperMama Journey









Welcome to my little fairytale world..Wife & Mama’s journey hood..My Blog a.k.a my diary..story bout my value of life.. Story of mylife bout My lovely Mr Hubby.. My Littleman Nur Danish Aniq..My Family & xde kne mengena dgn hidup sesiapa wic not belong in my life..Dont like me? COOL, I don’t wake up & blogging everyday to IMPRESS you.. If you do not like my blog, please do not read it & why would you follow my story..This blog is supposed to be my safe place to vent and process feelings I can & can't in real life. If you cannot handle what I write about then don't read it..Stalker plz behave wen u enter my privacy & plz RESPECT. I have my own life& style not trying to plz u or make u smile...My blog is for people who might able to get some help from it & ikhlas to share the story..Clearly I have enough people in my real life who don't give a crap about me..Jgn jdikn blog sye utk menambah dosa anda by dat btter just leave & go to a certain someone else's blog I'm sure you favor..Dont hate me juz bcz ur jelousz bout my wonderful life & respect their jealousy cz people tink dat im better den dem...if rse xnk mengalah nk copycat my pleasure tuk jdikn sye ur feveret challenge n be my biggest fans.Hidup kne bermoral & kne bermaruah & jgn jdikn blog utk mencemarkn image dri sendri..Let beauty fill ur life & happiness ur heart..FACT : HATERS don’t really hate me. In fact, they hate themselves bcoz I am a reflection of wat they wish to be...Inside every CONFIDENT girl is a FRAGILE Princess..Be NICE!!





Wednesday, April 20, 2011

Lembaga sombong tiada ISI HATI!!!

Kegembiraan bersama mereka tadi stil membuat saya tersenyum..Dengan riang & ria saya membawa kek itu untuk dijamu dengan peminat²nya "white chocolate macadamia"..Kita share ye kengkawan..Menyanyi sumbang menuju ke destinasi tiba² saya disergah lembaga berbadan besar itu..Senyuman tadi hilang serta merta..Wajah ceria terus mencuka..Ye, saya insan biasa dia plak lembaga berbadan besar punya otak lebih berjaya dari saya..Jantung kencang bibir menggeletar tgn kaki dh sejuk tunggu mengamuk tersembur je..Rasanya dah lama saya memendam, dah lama saya sejuk bekukan tapi jangan lupa saya tiada keistimewaan untuk mampu bertahan..Peristiwa gembira yg sebentar tdi tiba² saya lupa akhirnya kini duka menimpa..SIALAN kamu lembaga berbadan besar.."Dimana letaknya ciri terpimpin yg kau belajar selama ni..berapa lama kau duduk di universiti takkan xde satu pun yg kau pelajari.diaman sikap HORMAT MENGHORMATI..sepatutnya semakin tinggi kau pergi semakin tinggi BUDI PEKERTI..Dimana BUDI BAHASA yg iklannya tiap² hari di TV.Kenapa otak kau letak dihujung kaki???"

Wahai lembaga berbadan besar, ingtlah tempatmu bukan hanya disitu..Perjalan hidup ini panjang lgi nak dituju..Umpama roda berputar xkira waktu..Saya bukan minta anda tunduk akur pada saya tapi tunjukkn BUDI BAHASA & HORMAT MENGHORMATI..Maafkan saya sekiranya terpaksa membawa perkara ini kepada seorang yg saya lebih HORMATI..Saya bersabar tp bukan kali ini..Biar kerek kerana mengadu simpati tp saya puas hati..dia BOSS yg saya lebih percayai..

Kawan² yg di majlis tadi maafkan saya kerna suka berganti duka..cerita tadi belum boleh keudara kerna perasaan sgt kecewa...senyum tawa kini airmata..Lagi tersentuh kerna B.a.b.y turut merasa..Kawan² yg menenangkan saya td terima kasih kerna trs mengingati ade nyawa perlu diambik peduli..Airmata cepatlah berhenti jgn difikirkan MANUSIA TIADA ISI HATI..


♥What can I say..I'm Unique..I am Myself.. Juz Being Me..Peace Love Happinez♥

7 CeLoteH ChiT cHaT:

mysha said...

be paTIenT k.. whAt goEs arounD comes aRound k.. naK buAt mCM mn.. kaDang2 maNusia nih muDAh lupa..

Mommy Farra said...

hurm...npe pia?siapakah dia..hurm....

ZZnoor said...

setuju dengan comment di atas..
sayang...yg ptg, u've chose the rite channel to refer n acknowledge. he's the one who shud be ashamed for what he had done..ya, he got the capacity, but once he used in the wrong way, there's no more valuable rather than respect!

ct shah said...

tak paham den.who's the big guy??

Galuh Cendra Kirana said...

sape wat usyuk tatak! lemabaga maner yg nak bani2 nak sergah adet. tu mesti diri sendiri takde kawan lah tu tak voley tengok org happy dgn kawan2 yer. shame-shame on you big guy!

wardah said...

lembaga besar? ish ish. bdn je besar otak letak di manakah? eceh emosi plak. jgn fikir sgt ok. fikir baby je. :)

AngahSayang2314 said...

bersabar...& bersabar...tapi siapa????